Полезно е да знаем

Мрамор

Мраморът е метаморфна скала, изградена от калцит или доломит (последните се наричат доломитни мрамори). Оцветяването варира от чисто бяло до всевъзможни нюанси на цветовете. Мраморните скали се образуват при метаморфизъм на варовици и доломити.

Източник - Уикипедия

Диамантено шлайфане на подови настилки

Извършва се по специална технология с диамантени дискове на няколко етапа които гарантират отнемане от повърхностния слой. Премахват се всички наранявания и замърсявания, като се постига полировка на каменната настилка до възтановяване на първоначалният и вид.Процесът е бавен и много ефектен и траен.

Кристализация на мраморни настилки

Неколкократно обработване повърхността на мрамора със специален препарат – кристализатор и еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц, дълготрайна устойчивост срещу износване и осигурява лесно поддържане. Кристализиращият слой не допуска проникване на замърсявания в структурата на мрамор.

Запечатване (полиране) на твърди настилки

След измиването върху настилката се нанася полимерен препарат, устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилката ( мрамор, мозайка ,варовик ). След нанасянето на препарата върху настилката се образува филмов слой, който не позволява на замърсяванията да проникнат в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.

Машинно изпиране, изплакване и изсушаване на меки настилки - мокет, килими, пътеки, велтер, тапицерии и др.

Машинно изпиране на мека мебел

Измиване на прозорци

Поддръжка на чистота

Извършване на неспецифична работа

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Съгласни ли сте да записваме информация от вашата потребителска сесия? Научете повече