Диамантено шлайфане на подови настилки

Извършва се по специална технология с диамантени дискове на няколко етапа които гарантират отнемане от повърхностния слой. Премахват се всички наранявания и замърсявания, като се постига полировка на каменната настилка до възтановяване на първоначалният и вид.Процесът е бавен и много ефектен и траен.

Кристализация на мраморни настилки

Неколкократно обработване повърхността на мрамора със специален препарат – кристализатор и еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц, дълготрайна устойчивост срещу износване и осигурява лесно поддържане. Кристализиращият слой не допуска проникване на замърсявания в структурата на мрамор.

Запечатване (полиране) на твърди настилки

След измиването върху настилката се нанася полимерен препарат, устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилката ( мрамор, мозайка ,варовик ). След нанасянето на препарата върху настилката се образува филмов слой, който не позволява на замърсяванията да проникнат в порите на материала и дава възможност за ефикасно ежедневно поддържане.

Машинно изпиране, изплакване и изсушаване на меки настилки - мокет, килими, пътеки, велтер, тапицерии и др.

Машинно изпиране на мека мебел

Измиване на прозорци

Поддръжка на чистота

Извършване на неспецифична работа

Свържете се с нас!

Използаваме бисквитки за да ви доставим максималко добра фукционалност на нашия сайт. Съгласни ли сте да записваме информация от вашата потребителска сесия? Научете повече